(+66) 61 346 3891 info@cm6.run

A perfect introduction to ultra-distance trail running whether you are stepping up from shorter trail races or jumping right in from marathon road running. CM3 offers just about the right amount of challenge – a respectable distance and accumulated elevation gain.

The race starts with a 10km long climb to the Hmong village (the HQ) then leaving the HQ via Doi Pui Summit trail and venture West to Pa Nok Kok Village. The path then leads Eastward taking you back to the HQ for the second and last time.

Leaving the HQ to finish your race, the descend is technical in many parts testing both your skills and stamina.

61.2 km

3,010 m+

18 hrs.

8 AUG 2020
06:00 – 07:15

(wave start)

 

9 AUG 2020
00:00 – 01:15

(individual time)

 

ELEVATION PROFILE

COURSE MAP

RACE SCHEDULE  FOR CM3

Friday 7 August 2020
TimeEvent
13:30 – 16:00 Registration / Bib Collection
11:00 – 19:00Special Line : For every applicant who has pre-registration to get the bib number  and souvenir shirt
Saturday 8 August 2020
TimeEvent
06:00 – 06:15Start  Block A  (Check in before race start 15 mins)
06:15 – 06:30Start  Block B  (Check in before race start 15 mins)
06:30 – 06:45Start  Block C  (Check in before race start 15 mins)
06:45 – 07:00Start  Block D  (Check in before race start 15 mins)
07:00 – 07:15Start  Block E  (Check in before race start 15 mins)
Sunday 9 August 2020
TimeEvent
00:00 – 01:10  Cut-off at Fininish Line (According to the individual’s start time)

MANDATORY EQUIPMENT FOR CM3

Whistle

it must have a swinging needle and not be electronic

soft flasks or bottles

Container to carry at least 1.5 litre of water

Mobile phone

must be able to make phone calls in Thailand.

1 set of torches with battery

please make sure that it will last at least 12 hours of constant usage

1 sets of spare batteries

 Make sure batteries are new or fully charged

Rucksack or a Backpack

 can hold all of the above items – at all times.

RAIN OR WATER PROOF JACKET

First Aid Kits

Course map

to be used by mobile phone, gps watch or paper map

Spare Foods/snacks

CUP

Mask

RESOURCE FOR RACERS

RACE SCHEDULE

REFUND / CHANGE REGISTRATION

MANDATORY EQUIPMENT

BIB NUMBER

SUDA
TANTIVEERASUT

” CM6 is like a reunion of trail runners and it’s the first longest running event I did in my life. This race have a unique route character because we have to take a very long uphill to the CP and downhill too. But it’s a lot of fun because you get to meet other runners along the way. CM6 was also very challenging for me regarding the terrain and weather. Because all of this, I can say “Yes, I’m very proud to be a finisher of CM6!” So if you’re looking for something challenging, this is the right event for you! “

3th Female CM6 2017 & 3th Female CM3 2019

"the only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible"

Arthur C. Clarke

DISCOVER THE LIMITS TOGETHER !

CONTACT

PHONE
(+66) 61 346 3891

MAIL
INFO@CM6.RUN